Pot ejacula inainte, in timpul, sau dupa exercitii?

In momentul ejacularii, in corpul dumneavoastra au loc o serie de schimbari fizice si chimice;
Este bine sa asteptati cateva ore dupa efectuarea exercitiilor si de asemenea daca ati ejaculat inainte va sugeram de asemenea asteptarea.


Penisul devine iritat sau inflamat in timpul unor exercitii, e normal?

O iritare usoara este normala. Nu uitati sa va taiati parul pubian si sa folositi o crema. O senzatie usoara de discomfort este normala, dar daca se accentueaza faceti o pauza de cateva zile.


Cand trebuie facute aceste exercitii?

In orice moment. Se pot practica atat la ora diminetii, cat si inainte de culcare. Depinde de programul dumneavoastra.


Pot face aceste exercitii de 2 ori pe zi?

Daca faceti exercitiile mai mult de o data pe zi tesuturile nu vor mai avea timp sa se regenereze, deoarece durata de regenerare a tesutului este de aproximativ 48 de ore. Deci, nu faceti mai mult de odata pe zi.


Nu sunt circumcis, este vreo diferenta?

Nu, dar sunt doua lucruri la care trebuie sa fiti foarte atent. Atunci cand mulgeti penisul trebuie sa va opriti exact acolo unde incepe capul penisului. Daca doriti, puteti folosi o mana pentru a trage toata pielea de pe penis la baza acestuia, iar cu cealalta puteti efectua mulgerea.


Chiar trebuie sa fac dusul fierbinte?

Dusul fierbinte imbunatateste circulatia sangelui, iar dupa exercitii relaxeaza tesutul. Asadar raspunsul este da, dusul sau prosopul fierbinte.


Cand vor incepe sa apara rezultatele?

Dupa primele 2-3 saptamani, insa schimbarile majore vor aparea dupa cateva luni. Primele modificari le veti observa in starea flasca a penisului


Exercitiile se pot face in mai multe reprize?

Este foarte probabil ca dumneavoastra sa nu aveti foarte mult timp la dispozitie. Daca doriti sa va impartiti exercitiile in mai multe reprize, nu este nici un fel de problema.


De ce nu pot practica aceste exercitii de 7 ori pe saptamana?

Deoarece penisul are nevoie de 2 zile de pauza, pentru refacerea tesuturilor. Daca le veti practica de 7 ori pe saptamana nu veti avea nici un rezultat, deoarece dupa intinderea tesuturilor acestea nu vor mai avea timp de refacere. Pauza este obligatorie.


Pentru ce perioada pot practica aceste exercitii?

Oricat, insa penisul nu va creste la nesfarsit. Veti vedea cresterea substantiala in primele 6 luni dar totul are o limita. Cresterea va fi din ce in ce mai mica.


Este marimea importanta?

Cu siguranta DA!


 

 

 

 

Sunati-ne!
0745.50.28.30
Luni-Vineri 9-17