Parerile celor care au urmat instructiunile din manual

Salutare, am primit manualul vostru. Am inceput exercitiile in ianuarie si pana acum mi-a crescut penisul cu 5 cm in lungime si 3 in circumferinta. Nu vreau sa opresc aici asa ca voi continua sa practice aceste exercitii. Va multumesc foarte mult. Cu stima si respect, Ionel.


Mi-a crescut penisul cu 2,5 cm in doar 7 saptamani, este uimitor. Multumiri, Iohan.


Am inceput de 2 luni exercitiile recomandate de voi. Trebuie sa recunosc ca nu am fost prea increzator la inceput, dar mi-a crescut penisul cu 2 cm. Apreciez enorm acest manual. Stefan I.


Salutare tuturor, am inceput exercitiile acum 3 saptamani si am oboservat schimbari uimitoare in lungime si circumferinta. Sunt mai mult de cat multumit de rezultatele de pana acum. M.V.


Am inceput programul vostru si am citit in totalitate materialele. Am constatat ca acesta este cel mai bun program de exercitii fizice pentru marirea penisului si pentru imbunatatirea vietii sexuale. Am incercat timp de 5 luni si alte manuale dar se pare ca fara nici un rezultat. In prezent penisul meu masoara 18 cm in lungime si 15 in circumferinta. Sunt un barbat normal de 46 de ani, 1.70 M. inaltime si 75 kg. Am muncit saptamana dupa saptamana foarte usor si rezultatele nu s-au lasat asteptate. Va multumesc pentru programul oferit, va sunt total recunoscator. Andrei.


Programul vostru e tare! Deja am un penis cu 4 cm mai lung si cu siguranta si mai gros. Multumesc frumos, Robert.


Va scriu doar pentru a va multumi pentru cresterile impresionante si atat de rapide. Am avut parte de o crestere de 2,5 cm in numai 5 saptamani. Este incredibil! M-ati facut fericit. Antonio


Au trecut decat 2 saptamani de cand am inceput exercitiile si deja incep sa vad rezultatele. Nu as fi crezut ca se poate realiza cu adevarat cresterea penisului. Abia astept sa treaca lunile. Daniel M.


Nu as fi avut incredere in aceste exercitii dar mi-am asumat riscul de a le incerca. Mi-ati schimbat cu adevarat viata. Pe langa faptul mi-a crescut penisul mai mult decat ma asteptam mi s-a imbunatatit simtitor viata sexuala. Suntem mai fericiti si eu si sotia mea. Va multumim. A.T.


Am fost foarte sceptic dar m-am gandit ca la banii acestia merita incercat. Metodologia si rationamentul cu care erau prezentate aceste exercitii in manual m-au convins sa incep. Eram sceptic din pricina faptului ca toata lumea imi spunea ca nu am nevoie de ceva mai mare, la fel si sotia mea (probabil din politete) insa m-am apucat fara sa stie nimeni. Acum nevestei mele nu-I vine sa creada si recunoaste ca nu era multumita de marimea penisului de dinainte. Cu stima, Mihai.


Incep prin a va spune ca acesta este un program foarte bun, cu rezultate mai mult decat surprinzatoare. Am inceput exercitiile voastre de 10 zile. Aveam un penis foarte subtire, insa deja a crescut in diametru cu 1 cm. E wow! Andrei R.


Am negjijat acest site pentru o perioada de timp. Am comandat manualul, am inceput exercitiile si am fost surprins. Acum vreau sa fac exercitiile pentru o perioada cat mai lunga pentru a avea un penis cat mai mare. Va multumesc de milioane de ori. Este uimitor! Vali M.


Vreau sa va spun ca acest program este nici mai mult nici mai putin decat perfect! Sunt foarte emotionat, foarte fericit, in 4 luni mi-a crescut penisul cu 5 cm in lungime si 3,5 in circumferinta. Radu


Va multumesc pentru ajutorul oferit. Am un penis lung de 21 cm si gros de 11. Acum nu orice femeie accepta aceste marimi, deci e foarte bine. Anonim


Exercitiile voastre pentru marirea penisului sunt extraordinare. Dupa 2 luni cu 20 de minute de exercitii pe zi penisul mi-a crescut cu 2 cm in lungime si 1 in grosime. Multumirile nu sunt de ajuns pentru a-mi exprima recunostinta... Alex


 

 

 

 

Sunati-ne!
0745.50.28.30
Luni-Vineri 9-17