TianLi

Tianli este un supliment alimentar  natural cu rezultate exelente, este cel mai căutat produs de potență Țară. Cu ajutorul produsului Tianli poți rezolva problemele legate de funcțiile sexuale.

Prodsusul Tianli este un supliment alimentar pentru potența ce conține doar ingrediente 100% naturale. La crearea lui au fost folosite extracte din fructe și plante medicinale foarte benefice pentru organismul uman.

Datorită extractelor din plante ale acestui produs are capacitatea de a stimula  și îmbunătății funcțiile sexuale și de a ameliora disfuncțiile erectile.

Toate ingredientele suplimentului natural TianLi sunt folosite de foarte mult timp în medicină, pentru multiple beneficii asupra organismului uman. De asemenea, ingredientele TianLi au și proprietăți antioxidante, care au un rol important în lupta împotriva radicalilor liberi, ce reprezintă o cauză a apariției diverselor afecțiuni și stresului oxidativ.

TianLi - Ingrediente

Damnacanthus – este un ingredient foarte benefic în sănătatea întregului organism. De asemenea, el este recomandat și pentru fertilitate și sănătate hormonală, are un rol important în îmbunătățirea libidoului și împiedicarea apariției problemelor la organele sexuale, înclusiv la uter. În plus el împiedică apariția problemelor legate de impotență.

Eleutherococcus senticosus – o plantă din compoziția suplimentului natural Tianli, această este un foarte bun adjuvant în procesul de dezvoltare ovariană. El ajută ovulul să coboare în cadrul trompelor uterine și participă la formarea lichidului seminal.

Hypoxis minor – Este o plantă africană ce se alătură ingredientelor naturale din care a fost creat TianLi. Hypoxis minor  a fost folosită în medicină tradițională ayurvedică, datorită proprietăților sale afrodisiace și de îmbunătățire a funcțiilor sexuale. Mai mult, această plantă contribuie și la susținerea apetitului sexual și revigorarea organismului, stimulând potența.

Fructele de goji  Ele sunt benefice pentru sistemul reproducător și fertilitate. Aceste fructe măresc numărul spermatozoizilor și vitalitatea lichidului seminal. Fructele de goji ameliorează infertilitatea la femei, în cazul celor care suferă de insuficiență ovariană prematură și incapacitatea de a ovula în mod normal.

Specialiștii Colegiului de Sănătate Publică de la Universitatea Wuhan din China, au demonstrat că Fructele de goji protejează țesutul testicular contra leziunilor ce pot să apară din cauza expunerii la căldură, măresc activitatea antioxidantă a superoxid dismutazei în sistemul reproductiv. Așadar, fructele goji fac parte din compoziția suplimentului alimentar Tianli.

Saline cristanche – face parte de asemenea din compoziția Tianli natural pentru potență și are capacitatea de a ameliora oboseală și de a susține potența.

Saline cristanche contribuie activ la creșterea libidoului în cazul bărbaților și femeilor, întrucât conține acteozida, salidroside și alte ingrediente chimice care sprijină  funcția sistemului nervos central.

Iarbă țapului și rădăcina de Polygonum – completează seria de ingrediente naturale din compoziția Tianli, ele contribuie la îmbunătățirea libidoului.

Prin urmare, datorită acțiunii benefice a tuturor îngredientelor pe care le conține, acest supliment alimentar:

  • susține funcțiile sexuale;
  • rezolvă problemele legate de impotență;
  • îmbunătățește glanda suprarenală și stimulează activitatea mușchilor;
  • ajută la revigorarea organismului și ameliorarea stării de oboseală;
  • are efect antioxidant și are capacitatea de a lupta contra acțiunii nocive a radicalilor liberi;
  • are efecte afrodisiace;
  • îmbunătățește circulația sângelui în zona pelvienă și reducerea retenția de fluid;
  • ameliorează disfuncțiile erectile;
  • sprijină sănătatea sistemului imunitar.